Hur låter en giraff??

Svaret på den frågan kommer längst ner i detta inlägg

Det som det nu ska handla om är dagens resa till Parken Zoo i E.-tuna tillsammans med dotter, sambo, syster och mamma.
Tanken var att vi skulle åka en sval så att djuren skulle vara aktiva och inta bara ligga och flåsa i någon skugga långt bak i sitt häng, så vi valde denna dag (4/6), synd bara att det blev högsommarvärme med 29 grader.

mg_7759_edit

Med en Amanda på strålande humör (vi övriga lika så) tågade vi in i parken, på Amanda kunde man se att det fanns någon form av förväntan i ögonen, något nytt, något spännande.
Efter att Christina fått lite mat i sig så började vi vårat safari ut bland wallabys, vårtsvin och afrikanska vildhundar. Med Amanda i bärstol på min rygg blev varje nytt djurmöte ett litet äventyr, och plåga för minna armbågar. När hon fick syn på ex. fåren så hojtar hon ” Bäääääää!!” samtidigt som hon också sparkar mig på armbågarna med sina sko försedda små fötter, lika så vi nästa möte, titta Amanda en Lama – Amanda: ”Bääää!” och spark på mina armbågar. Vi få ta och reda ut det här med djurs läten, alla djur säger inte ”Bääää!”, men det tar vi sen.

Efter att ha avverkar div. apor, myrslokar, ett halvdussin olika kattdjur gick utflykten mot sitt slut och nöjda och trötta gick vi mot bilen (som var sval och skön efter en dag i solen,  lr inte ) för resen hem.

 

Som jag lovade, vill du veta hur en giraff låter så vänta till 3:10 in i klippet

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

Reply