Glad midsommar…..


Mormor och Amanda i lekparken.

Glad midsommar på er

Allt blir så nytt nu mera, man måste göra allt på nytt igen, fixa nya saker, nya traditioner mm.
Tanken finns hela tiden med en, om att man ska skapa en ny och trygg tillvaro för ”a” med trygghet i vardagen samt skapa händelser som med lite tur kan bli till en stående tradition. Hit intills så har det kanske inte spelat så stor roll vad man har gjort och när. Julafton var iof rolig men för ”a” kan den nog lika gärna ha legat när som på året. Men nu är det tid att smida medan järnet är varmt och lägga grunden för att dom högtider vi firar och börja skapa traditioner.

Får väll börja med denna Midsommarafton och kör ett firande ”light”, inga smågrodor och dans kring stången, men Jordgubbstårta och grill hemma hos Morfar o Mormor är väll en bra början. Nästa år utökar vi med en knätoffs 🙂

När vi nu är inne och försöker skapa traditioner så kan man ju hoppas att sommarens äventyr kan bli något att få fortsätta med.


Linda och Amanda provar tält.

En veckas scout läger nere i skåne, www.wsj.se
Det är ett läger för tonåringar från hela världen men vi åker ner och jobbar som funktionärer. Ett tillfälle som inte bara får missas.

 

 

Reply