Allt kan bli till ett litet äventyr

Att vara hemma ensam med Amanda, då kan allt bli till ett litet äventyr.

Lite exempel:
Hänga tvätt – Här gäller det att det är bra torkväder. Jag hänger upp och hon är där och plockar ner det illa kvickt.

Plocka bär – Så här års finns det massor av små söta bär att plocka. Min tanke, dock inta Amandas, var att vi kunde ta och plocka lite bär och lägga i frysen för att ha till senare. Detta projekt skulle vissa sig till att bli en utmaning för mig och ett äventyr för lilla ”a”.
Äventyret blev att utforska snåren med skogshallon som växer bland alla stora stenar på vår tomt, det är kul att klättra på stenar. Utmaningen för mig blev att försöka få dom bär ”vi” plockat att få vara kvar i skålen. Amanda kunde inte riktigt förstå vittsen med att lägga bären i skålen när dom är så goda att stoppa direkt i munnen.

Posted from WordPress for Android

Reply