Semester, grill och ”kokan”

image

Vad ”kokan” är kommer vi snart till men först så vill jag bara säga att nu är det SEMESTER.

Så, då var det avklarat. Linda har en vecka kvar innan hon kan säga samma sak B-)
Nu ligger man i hängmattan, ölen är på kylning och grillen är snart tänd. Solen skiner, en lätt bris får aspens löv att rassla. Det känns helt enkelt som att det var i precis rätt timimg att börja sin semester.

”kokan”? Detta mystiska ord är just nu Amandas favo ord. Vad det betyder? Ja, det undrade vi också. Men efter en veckas studerande så har vi kommit fram till att det är ett sammlingsord för all de bär man kan äta av ute i trädgården. Det skulle helt klart hjälpa om lilla fröken skulle ta och börj använda ”riktiga” ord.
Undra vad nästa veckas favo. hitte-på-ord ska bli >.<

Posted from WordPress for Android

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar