Häxor hör våren till

Tänk att vintern kunde släppa sitt grepp.
Att all denna snö inom loppet av några få veckor nu näst intill är helt borta.

Förutom att snön nu nästan helt är borta så är det mycket annat som också händer här hemma.
Amanda är nu snart 5 månader och är på ett strålande humör. Hennes ögonsten för tillfället är ”katten”, dock kan man nog säga att den affektion inte riktigt är besvarad av Aragorn (a.k.a. ”katten”), då hennes små händer älskar att hålla hårt i hans päls.

Våren börjar så smått göra anspråk på våra planteringar. Här och var börjar diverse lökväxter bryta igenom marken för att nås av vårsolen. Mängder av krokusar gör just nu anspråk på våra rabatter, härligt med lite färg nu efter vinterns mörker och gråskalor.
Även lite skog har vi hunnit med att avverka, några björkar och aspar fick lämna plats för insläpp av mera sol in mot baksidan av trädgården.

Följ länken till några bilder på Häxor och Vår i Lospånga
Länk till: Påskbilder 2010

Reply